Hockeykamp

Herfstvakantie 19, 20, 21 oktober

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Wil jij meer leren op hockeygebied? En wil je training krijgen van Dames 1 en Heren 1? Schrijf je dan nu in voor het C/D Maaike Meijneke-Steup Herfstkamp en beleef drie waanzinnige dagen!

 

Maaike was initiatiefnemer bij de eerste herfstkampen op WFHC. Zij heeft het voortouw genomen om deze fantastische belevenis voor de O16(B), O14(C) en O12(D)-jeugd mogelijk te maken.

 


Het kamp vindt dit jaar op 19, 20 en 21 oktober plaats op het WFHC-complex en is voor leden én vriendjes/vriendinnetjes/familie van leden. Het thema dit jaar is “Filmsterren”. Jullie zijn op woensdag vanaf 09.00 uur welkom en kunnen op vrijdag om 17.00 uur weer worden opgehaald. Het is dus mét slapen, alwaar een echt kamp, maar je hoeft natuurlijk niet te blijven slapen, mocht je dit liever niet willen. Slapen doen we dit jaar gezellig in tentjes op het complex. Wij zorgen alle drie de dagen voor het eten! Naast hockeyen staan er ook nog andere activiteiten op de planning, zoals donderdagavond een disco-avond. De kosten voor het herfstkamp, inclusief eten en drinken, bedragen €110,- per deelnemer.

 

Wij hebben er heel veel zin in.

Sportieve groeten, Dames 1 en Heren 1