Reünie

ZATERDAG 16 OKTOBER - VANAF 13.00 UUR

Vrijdag 1 oktober 2021 bestaat WFHC (HMHC) alweer 75 jaar, een heus lustrumjaar. Daar hoort natuurlijk een reünie bij. Vele mensen zijn lid geweest de afgelopen 75 jaar, hele gezinnen in diverse generaties hebben bij de HMHC en sinds 2005 WFHC gehockeyd.

Voor de oud-leden en natuurlijk ook nog huidige leden, houden wij een reünie, waar we ons voornamelijk richten op de oud-leden van weleer. Bent u, ben jij (oud-) lid en wilt u, wil jij op 16 oktober 2021 naar de reünie komen, meld je aan om voor deze dag om een uitnodiging te ontvangen. Geef het vooral door aan vrienden en familie die ook oud-lid zijn.


Naast het presteren op de hockeyvelden, hebben wij vele feesten en toernooien georganiseerd in de loop der jaren. Wie weet nog de toernooien uit en thuis, zelfs meerdaagse thuistoernooien met gastgezinnen. Onze fantastische thema middagen, Super Sundays en de TD’s. De hockeyfeesten met bewakers en een complete run van mensen die graag als introducé mee wilden naar het feest (wat was je als lid dan populair)! De herinneringen borrelen weer naar boven.

Ben je al jaren lid of lid geweest, actieve vrijwilliger, coach of sponsor, schrijf je dan nu in.

En heb je nog leuke weetjes, ideetjes en anekdotes? Mail deze naar reüniecommissie.