Super Sunday

ZONDAG 3 OKTOBER - vanaf 10.30 uur

Op zondag 3 oktober hebben we een jubileumeditie van de Super Sunday: een hele speciale ’75 jaar WFHC Super Sunday’ ! Het wordt een heerlijke drukte op het complex… 

Dankzij de inspanningen van het wedstrijdsecretariaat, de welwillendheid van de KNHB en de tegenpartij, spelen vrijwel alle senioren- en veteranenteams op deze dag een thuiswedstrijd. Een echte MEGA SUPER SUNDAY dus! Het valt niet uit te sluiten dat deze zondag zal worden afgesloten met een spetterende borrel. Zet deze speciale zondag in de agenda. Het belooft spektakel te worden. En je mag jezelf (en je vader, moeder, zusjes, broertjes, buren, opa’s en oma’s ook) alvast aanmelden als toeschouwer via de site, zodat we alvast weten dat je komt. Tot zondag 3 oktober vanaf 10.30 uur.

Na deze waanzinnige Super Sunday is het tijd om te relaxen. Gezellig met mede WFHC-ers een borrel en een BBQ. Schrijf je nu in voor de BBQ, dan kunnen wij alvast de voorbereidingen treffen… Kosten per persoon zijn € 10. Blijf je ook na de wedstrijden?