Yellow Cup

VRIJDAG 29 OKTOBER - VANAF 19.30 UUR

Ken je de Silver Cup? Spannende wedstrijden die in 2019 op de vrijdagavond gehouden werden? Tijdens het jubileumjaar is er een avond waarbij een we een dergelijke vriendschappelijk maar sportieve sportavond gaan houden: de Yellow Cup

Alleen gaan we het iets anders doen. De avond is omgedoopt van Silver Cup naar de Yellow Cup, dit omdat we als club ook de kleur geel (ja… Yellow) in onze huisstijl hebben.

Vrijdagavond 29 oktober spelen de Heren 1 tegen het All Star Team van oud-WFHC’ers. En het team van Dames 1 speelt eveneens tegen het Old WFHC All Star Lady Team. Al deze toppers komen weer naar Hoorn, of wonen er nog, maar ze gaan in ieder geval de confrontatie met onze eerste teams aan….

De wedstrijden beginnen allebei ongeveer rond de klok van 19.30 uur. De juiste tijd horen we nog en is afhankelijk van de reistijden van de toppers. De wedstrijden zijn op Veld 1 en Veld 2. Tijdens de rust wisselen de Dames en Heren van veld, om de toeschouwers een variatie van topwedstrijden te kunnen laten zien. Komen jullie ook?